Молитва Святой Матроне Московской

Молитва Святой Матроне Московской

Молитва Матроне Московской

«О, блаженная мати Матрона, к твоему предстательству прибегаем и тебе слезно молим. Яко имущую велие дерзновение по Господу, пролей теплую молитву о рабех твоих, в скорбе душевней пребывающих и помощи от тебе просящих. Истинно бо слово Господне: просите и дается вам и паки: яко аще два от вас совещаете, на землю о всякой вещи, еяже аще просита, будет има от Отца Моего, иже на Небесех. Услыши убовоздыхания наша и донеси ко престолу Владычню, и деже ты предстоиши всмы, яко много может пред Богом молитва праведника. Да не до конца забудет нас Господь, но призрит с высоты небесныя на скорбь рабов Своих и плод чрева на полезное дарует. Воистину, Богидете хощет, тако сотвори Господь Аврааму и Сарре, Захарии и Елисавете, Иоакиму и Анне, с ним же моли. Тако да сотворит Господь Бог и нам по милости своей и неизреченному человеколюбию. Буди имя Господнее благословенно и от ныне и до века. Аминь».

Молитвы Матроне Московской о здравии

Если Вы скорбите о больном ребенке, родителе, супруге, родственнике, знакомом человеке или сами очень сильно болеете, то Вам нужно поспешить прочитать молитву Матроне Московской об исцелении от болезни. Конечно, не нужно отказываться от назначений врача. Просто с помощью священных слов можно очистить себя или близких от бесовской скверны.

На сегодняшний день много верующих обращаются к святым за помощью, когда уже не помогают никакие лекарства и лечение. Чем может помочь молитва? Она способна снять страдания, уняв боль. Помимо этого обращение к Блаженной способно исцелить не только тело, но и душу. Ведь для человека всегда важна в этом полная гармония.


Молитва Матроне Московской о замужестве

О, блаженная мати Матроно, душею на небеси пред Престолом Божиим предстоящи, телом же на земли почивающи, и данною ти свыше благодатию различныя чудеса источающи. Призри ныне милостивным твоим оком на ны, грешныя, в скорбех, болезнех и греховных искушениих дни своя иждивающия, утеши ны, отчаянныя, исцели недуги наши лютыя, от Бога нам по грехом нашим попущаемыя, избави нас от многих бед и обстояний, умоли Господа нашего Иисуса Христа простити нам вся наша согрешения, беззакония и грехопадения, имиже мы от юности нашея даже до настоящаго дне и часа согрешихом, да твоими молитвами получивше благодать и велию милость, прославим в Троице Единаго Бога, Отца, и Сына, и Святаго Духа, ныне и присно и во веки веков. Аминь».

На главную

Комментарии и вопросы


Вверх